WELKOM BIJ ZORGBOERDERIJ HET KOOGHUIS

Doelgroep

Wij bieden werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking in een rustige en plezierige omgeving waar wij onze mensen onder professionele begeleiding laten meegenieten van de ruimte en het buitenleven. 

WIE WE ZIJN

Wij zijn Harm en Maaike Terra en hebben een melkveebedrijf en zorgboerderij aan de rand van Uitgeest naast het station gelegen. Er zijn verschillende soorten dieren aanwezig; koeien, kalfjes, schapen, geiten, konijnen, katten en honden.

Een afspraak maken kan via Stichting Landzijde te Purmerend.

Vervoer

De mogelijkheid bestaat om u met de auto op te halen en thuis te brengen.

 

WAT WE DOEN

DAGBESTEDING

Zorgboerderij Het Kooghuis biedt structurele dagbesteding. Onze instelling is een arbeidsmatige dagbesteding waar voor iedere deelnemer zijn eigen mogelijkheden liggen. Geen productiewerk, maar aanwezigheid stellen wij op prijs.

ACTIVITEITEN

Onze cliënten kunnen onder andere assisteren bij het verzorgen van de dieren, het schoonmaken van de stallen, onderhoud aan de gebouwen en tuinwerkzaamheden.

MOESTUIN

Ons doel is om in het voorjaar van 2019 ook een moestuin te creëren, om vervolgens van de oogst een verse lunch te kunnen maken. De boerderij beschikt over een ruime kantine waar wij koffie drinken en lunchpauze houden.

 

Wij zijn aangesloten bij  Zorgboeren & Landzijde

Wij beschikken over het Zoönose certificaat. Zoönosen zijn ziekten die van dier op mens overdraagbaar zijn. Om dit te voorkomen laten we ieder jaar onze boerderij keuren.

Onze Zorgboerderij is een volledig gecertificeerd zorgbedrijf. Wij voldoen aan alle eisen die Landzijde en de Federatie Zorg en Landbouw aan ons stellen.

 

CONTACT

ADRES

Zorgboerderij Het Kooghuis
Provincialeweg 3A
1911 MZ Uitgeest

OPENINGSTIJDEN

We zijn 3 dagen per week geopend
en hebben ruimte voor maximaal
5 personen per dag.
Bij interesse in een plekje op de Zorgboerderij kunt u contact opnemen met Stichting Landzijde:
0229474118
www.landzijde.nl

Beschikbaarheid

                       DI        WO       DO

OCHTEND        √   √   √

MIDDAG         √   √   √

2018 Zorgboerderij Het Kooghuis

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now